Nyheder

Undervisningsministeriet har opdateret deres varehus, hvilket har gjort det muligt at dykke yderligere ned i ansøgertallene, der blev offentliggjort den 20. marts. Her kan findes tal om både afgangstrin, tilvalg af EUX og fordeling på skole- og kommuneniveau

Antallet af ansøgere til de merkantile uddannelser direkte fra folkeskolen er steget med 8%, og antallet af elever, der søger EUX, er gået fra 56% til 62%.

Aftalerne for de to første måneder af 2018 er registreret. På nuværende tidspunkt ligger både Tandklinikassistent-, Eventkoordinator- og Kontoruddannelsen over niveauet for februar 2017.

Læs om driftsleder Allan Asp Poulsens udbytte af Projektlederuddannelsen i AMU på Tradium.

Den 21. marts debatterer medlemmerne i HAKL på et strategimøde problemstillinger og udfordringer, de vil have fokus på frem til 2021.

I 2016 blev hjemmesiden "Dit barns fremtid" lanceret for at oplyse forældrene rundt omkring i landet om mulighederne ved at tage en erhvervsuddannelse. Hjemmesiden har været en succes og nu får den tre år mere.

Fristen for påtegning hos de faglige udvalg i Uddannelsesnævnet er den 15. marts 2018.

Antallet af kursister på HAKLs kurser i de første 3 kvartaler af 2017 er opgjort. 

Den nye positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige træder i kraft idag den 1. marts 2018. 

Martin Høy, der er udlært murer, har besluttet sig for at læse videre til bygningskonstruktør. Inden start har han taget AMU-kurser i Excel, tekstbehandling og styresystemer.