Nyheder

Her er Simon.

Han læser til handelsassistent med speciale i salg og så er han en af de ti unge, der er en del af Handelsuddannelsens demonstrationsstand på SkillsDenmark - DM i Skills når dette års fagfest skydes i gang den 2. februar i Fredericia. Mange af Simons venner har taget et eller to sabbatår, men den tid vil han hellere bruge på at få en uddannelse, han kan skrive på sit CV fremadrettet.

Mød ham og de øvrige ni på demonstrationsstanden i Hal D.

Vores arme er stadig ikke kommet ned efter de første to Karrieredage, der blev afholdt i København og Billund i denne uge. Vi har samlet et håndfuld af dem i et par videoer og så har vi lagt et link til enten København og Billund, som du kan benytte i forbindelse med omtale af Karrieredage. Den 7. februar 2023 er vi i Rebild til den foreløbigt sidste udgave af Karrieredage.

Mød Camilla. Hun er en af de ti unge, som skal på SkillsDenmark - DM i Skills for at repræsentere Handelsuddannelsen, der er med som demonstrationsfag under fagfesten 2. til og med 4. februar 2023. Camilla er logistikelev og glæder sig hver dag over at kunne mærke, hvordan hun udfører et reelt stykke arbejde, mens hun uddanner sig. Camilla er en af dem, som er skiftet fra en teoretisk universitetsuddannelse for at "lære ved at lave noget" i stedet.

 

Kom til webinar om hvorfor efteruddannelse kan være den vigtigste beslutning du tager.

I morgen, torsdag den 25. januar, skydes den første af tre Karrieredage i gang. Her vil mere end 1.800 unge handelselever få mulighed for at mødes med 39 forskellige virksomheder og måske skabe grundlag for en fremtid sammen.

Mød Victor. Endnu en af de ti unge, der skal repræsentere Handelsuddannelsen ved SkillsDenmark - DM i Skills i Fredericia fra den 2. til og med 4. februar i år.
Victor er logistikelev og arbejder med shipping og de varer, som kommer fra asien til de lander i Europa ved Middelhavet.
Handelsuddannelsen er med som demonstrationsfag og kan findes i Hal D.
 

Mød Anders. Han en af de ti unge, der skal repræsentere Handelsuddannelsen, når SkillsDenmark - DM i Skills går i gang i Fredericia den 2. februar. Efter et par år i udlandet er han nu tilbage i Danmark og i fuld gang med sin handelsuddannelse med speciale i digital handel.
Mød Anders i Fredericia og hør ham uddybe sin fortælling her.
Handelsuddannelsen er med som demonstrationsfag og kan findes i Hal D.
 
 

Hvis der er to uddannelser, der ikke normalt hænger sammen, så er det uddannelsen til Eventkoordinator og fitnessuddannelsen. Men vi prøver at samle fem facts om uddannelserne med udgangspunkt i den nylige statistik for uddannelsen.

Som de fleste andre uddannelser på området, så er der nedgang i antallet af nye uddannelsesaftaler på tandklinikassistentuddannelsen. Men der er også lyspunkter.

Antallet af nye uddannelsesaftaler på handelsuddannelsen lå knap 14 procent lavere i 2022 end i 2021 – fra 1.356 til 1.167. Kravler man ned i tallene, så kan man som altid finde historier i den store fortælling. Vi har set nærmere på fem af dem.